Detox

Detox 2017-10-11T17:17:10+02:00

Een ontgiftigingskuur kan gespecialiseerd zijn op meerdere facetten:

–       Detox voedingskuur:

een speciaal voedingsprotocol dat gebruikt wordt om het lichaam op een natuurlijke en veilige manier te laten ontgiften. Met het detox protocol kunt u ontgiften door een specifieke combinatie van voeding en sporten te gebruiken. Hiermee kunt u bepaalde barrières in het lichaam opheffen, waardoor afslanken of meer spiermassa opbouwen wordt versneld. Het protocol bevat de volgende elementen voor meerdere dagen:

  • ·         Trainingsprincipes
  • ·         Ontbijt richtlijnen
  • ·         Tussendoor richtlijnen
  • ·         lunch richtlijnen
  • ·         diner richtlijnen

 

–      Lever & darmreiniging

Het reinigen van de lever om zo de galstenen te verwijderen verbetert de spijsvertering, die toch de basis is van je gehele gezondheid, op energieke wijze. Je kunt er ook op rekenen dat je allergieën verdwijnen, steeds meer bij iedere reiniging die je doet! Het klinkt ongelooflijk, maar de kuur elimineert ook schouder-, bovenarm- en bovenrugpijn. Je hebt meer energie en je voelt je veel beter.

Het schoonmaken van de galkanaaltjes in de lever is de meest krachtige procedure die je kunt toepassen om je gezondheid te verbeteren. Bij veel mensen, ook bij kinderen, zijn de galkanaaltjes verstopt met galsteentjes. Sommige mensen ontwikkelen een allergie of huiduitslag, maar anderen hebben geen directe symptomen. Terwijl de stenen groeien en in aantal toenemen zorgt de terugwerking op de lever ervoor dat die minder gal aanmaakt. Bij galstenen gaat er veel minder cholesterol uit het lichaam en het cholesterolniveau zal omhoog gaan.

Deze 2-daagse leverreinigings kuur kan na overleg met de therapeut worden ingezet.

–       Darm sportvastenkuur

Tijdens deze sportvastenkuur zal er een speciaal protocol van sportvasten ingezet worden gericht op de darmen.