Pastasalade met Kip

Ingredienten

  • 250 g rijstpasta fusili
  • 50 g pijnboompitten
  • 20 blaadjes verse basilicum
  • 1 teen knoflook
  • peper en zout
  • half kopje olijfolie
  • 2 kipfilets
  • handje rucola
  • 6 cherrytomaatjes

Bereidingswijze

Kook de pasta volgend de aanwijzingen op de verpakking. Pureer ondertussen de pijnboompitten, basilicum, knoflook en olijfolie in de machine en breng dit mengsel op smaak met peper en zout.

Bestrooi de kipfilets met peper en zout en bak in wat olijfolie. Als de kip gaar is, laten afkoelen en in plakjes snijden. Laat de pasta uitlekken. Als de pasta nog lauwwarm is, het basilicum mengsel erdoor mengen. Snijd de tomaatjes in tweeen en meng door de afgekoelde pasta samen met de rucola samen met peper en zout.

2017-10-11T15:46:02+00:00