Spreker & Presentaties

Spreker & Presentaties 2017-10-02T02:54:15+02:00

Ben je op zoek naar een lezing of workshop voor je event of bedrijf?
Ik ben een enthousiaste ervaringsdeskundige met kennis over voeding, vertering, darmflora, ontgiftiging, gezondheid en sportvrouw in hart en nieren. Met een unieke combinatie van kennis, inspiratie en humor zorg ik voor een lezing vol energie en gaan ze naar huis vol met zin om aanpassingen te maken omtrent hun eigen gezondheid.

Onderwerpen

Een lezing of workshop kan op maat gemaakt worden van 30 minuten tot 2,5 uur: het publiek blijft geboeid luisteren en gaat naar huis met een hoofd vol kennis en ideeën. Ik geef lezingen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van darmflora, voeding en gezondheid. Laat weten over welk onderwerp je iets wilt horen – of doe alvast wat inspiratie op:

 • De schijf van je lijf
  Lezing over hoe je gezonde stappen kan nemen om een beter versie van jezelf te worden. Er wordt in een overzichtelijk schijf weergegeven hoe je stappen kan zetten in 1. voeding 2 vertering 3 darmen 4 ontgifting 5 hormonen 6 vitamines en mineralen 7 beweging. De schijf van je lijf in 7 stappen naar een gezondere versie.
 • Je bent wat je eet, verteert, opneemt, verdraagt en uitscheidt
  Lezing over gezonde voeding maar vooral met de inzichten dat je deze ook goed gaat verteren en opnemen. De darmen en verteringsorganen spelen hier een grote rol in.
 • Hormonen
  Dé lezing over het in balans brengen van je hormonen. Met de juiste voeding, de juiste manier van bewegen, darmen optimaliseren en het beperken van stress, kun je jouw hormonen weer in balans brengen.
 • Boodschappencoach
  Lezing over hoe je gezond boodschappen kan doen. Mieke Legt uit waarom je bepaald levensmiddelen in de supermarkt beter wel of niet kunt kopen. Ze neemt je mee door de “supermarkt”zodat jij de volgende keer misleidende producten kan laten staan en kan kiezen voor de gezondere varianten.
 • Gezonde Smoothies maken
  Workshop over hoe je nu echt gezonde smoothies maakt. Mieke laat met een stappenplan zien hoe een complete smoothie wordt gemaakt zoals een sportsmoothie, detoxsmoothie, ontbijtsmoothie, energie smoothie. En je kan het nog proeven ook!
 • Vitaal op het werk
  Werkstress, onregelmatige werktijden, slechte bedrijfscatering, zittend werk en veel staren naar een beeldscherm maken het voor veel mensen moeilijk om energiek te blijven. Mieke legt uit welke hormonen er uit balans kunnen raken en hoe je deze kan boosten met de juiste voeding, beweging en stressreductie.

Boekingen

Wil je je publiek een leerzame, interessante en vooral leuke lezing voorschotelen, dan kun je voor een prijsopgave en boekingen contact opnemen met:

Mieke Dams

info@gezondegeneeskunde.nl
020-2615784